Adbox

Mmmmm....nešto fino miriše...

Mmmmm....nešto fino miriše...
Pretražite nešto po svojem guštu

nedjelja, 22. travnja 2012.

Kruh na par načina

Evo jedan od tri načina kako možete iskoristiti stariji kruh, a da ga ne bacate.Treći način za pripremu kruha nemam fotografiju, no priprema na taj način da se napravi malo gušća smjesa od smjesa za palačinke, te se kruh umače u tu smjesu i prži u dubokoj masnoći. Ostala dva način su također vrlo jednostavna, jedan se premazuje sa margarinom ili maslacem sa obje strane te se sotira na običnoj tavi, dok drugi način je u smjesi od mlijeka, jaja i začina.

Sastojci za pečeni kruh:

5 komada krišaka starijeg kruha
margarin/maslac po potrebi

Postupak :

Kruh narežite na šnite, te ga sa obje strane sotirajte na tavi sve dok ne dobije zlatno-smeđu boju.



Sastojci za pohani kruh :

5 komada krišaka starijeg kruha
2 jaja
mlijeko i voda po potrebi
sol, bijeli papar

Postupak :

Jaja umutite te dodajte mlijeko i malo vode. Posolite i popaprite. Svaku šnitu natopite u toj smjesi te pržite na dubljoj masnoći sve dok ne dobije zlatno-smeđu boju.




Bon Appétit

Nema komentara:

Objavi komentar

Ukoliko ste isprobali jedan od mojih recepata ili tehnika i svidjelo Vam se (ili čak i ako niste), javite mi. Također, slobodno podijelite svoje recepte, postove ili fotografije, ali svakako pripazite na moj blog i navedite njegov izvor. Napraviti ću isto za Vas. To je samo dobra "karma dijeljenja hrane".

A ako vam se "sviđa" moja Facebook stranica , dobit ćete vezu za svaki novi blog post, kao i na neki drugi sadržaj koji ponekad postavljam, a ne ovdje. Ali najbolji način da ostanete povezani je da jednostavno pratite moj blog tako da ćete dobiti e-poruku svaki put kada bude novi post.

Zabavite se u kuhinji, jer to je najbitnije! :)




If you tried one of my recipes or techniques and loved it (or even if you didn’t), let me know. Also, feel free to share any of my recipes, posts or photos, but just be sure to credit my blog and mention that you found it here first. I do my best to give credit to my sources as well. It’s just good food karma.

And if you “Like” my Facebook page you’ll get a link to each new blog post as well as to some other content I sometimes post that doesn’t make it on here. But the best way to stay connected is to simply follow my blog so you’ll get an email whenever there’s a new post.

Now, let’s go have some fun in the kitchen!

© All rights reserved to Moderna kuhinja 2012.-2021. . Pokreće Blogger.

Javite se

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Moderna kuhinja - na moj način
Very Good Recipes
My recipes are on
Very Good Recipes

Ukupno prikaza stranice

Autorska prava - ne kradi da ti ne bi prisjelo!

Copyright ©Moderna kuhinja-na moj način (Igor Hranić).

 Svi tekstovi i fotografije objavljeni na ovoj stranici su vlasništvo autora. Zabranjeno je bez suglasnosti autora preuzimati tekstove i fotografije. 
Za sve tekstove i fotografije koje biste voljeli preuzeti, molim Vas da me kontaktirate na: modernakuhinjanamojnacin@gmail.com
Creative Commons licenca

Oni koji me redovite prate ;)