Jedno od dražih mi jela... Kada ste u žurbi, evo jednog brzog recepta. Ovo jelo sam završio za manje od pola sata. Ništa jednostavnije, a ukus je zagarantiran!
Sastojci :
1 kg teletine ( but )
2-3 srednje glavice crvenog luka
500 g smrznutog ili svježeg graška
1,5 jušna žlica mljevene slatke paprike
sol, papar
Postupak:
Na plitkoj masnoći propirjajte crveni luk sve dok ne postane staklast, te mu dodajte teletinu narezanu na kocke.
Ostavite da se pirja oko 10-15 minuta ili sve dok meso ne "pobijeli", ne kalira. Podlijte sa vodom, te dodajte mljevenu slatku papriku, sol i papar.
Ostavite da se krčka još oko 10-tak minuta, a zatim dodajte grašak i podlijte sa još malo vode, te ostavite da kuha sve dok teletina ne bude skuhana.
Sastojci :
1 kg teletine ( but )
2-3 srednje glavice crvenog luka
500 g smrznutog ili svježeg graška
1,5 jušna žlica mljevene slatke paprike
sol, papar
Postupak:
Na plitkoj masnoći propirjajte crveni luk sve dok ne postane staklast, te mu dodajte teletinu narezanu na kocke.
Ostavite da se krčka još oko 10-tak minuta, a zatim dodajte grašak i podlijte sa još malo vode, te ostavite da kuha sve dok teletina ne bude skuhana.
Tjesteninu skuhajte na uobičajeni način, te ju poslužite uz ovo jelo.
Bon Appétit
Nema komentara:
Objavi komentar
Ukoliko ste isprobali jedan od mojih recepata ili tehnika i svidjelo Vam se (ili čak i ako niste), javite mi. Također, slobodno podijelite svoje recepte, postove ili fotografije, ali svakako pripazite na moj blog i navedite njegov izvor. Napraviti ću isto za Vas. To je samo dobra "karma dijeljenja hrane".
A ako vam se "sviđa" moja Facebook stranica , dobit ćete vezu za svaki novi blog post, kao i na neki drugi sadržaj koji ponekad postavljam, a ne ovdje. Ali najbolji način da ostanete povezani je da jednostavno pratite moj blog tako da ćete dobiti e-poruku svaki put kada bude novi post.
Zabavite se u kuhinji, jer to je najbitnije! :)
If you tried one of my recipes or techniques and loved it (or even if you didn’t), let me know. Also, feel free to share any of my recipes, posts or photos, but just be sure to credit my blog and mention that you found it here first. I do my best to give credit to my sources as well. It’s just good food karma.
And if you “Like” my Facebook page you’ll get a link to each new blog post as well as to some other content I sometimes post that doesn’t make it on here. But the best way to stay connected is to simply follow my blog so you’ll get an email whenever there’s a new post.
Now, let’s go have some fun in the kitchen!