Adbox

Mmmmm....nešto fino miriše...

Mmmmm....nešto fino miriše...
Pretražite nešto po svojem guštu

petak, 10. kolovoza 2012.

Doručak No.5

Zadnji avokado stoji u hladnjaku i čeka da nešto napravim od njega, no kako se nikako čovjek ne može sastati s novcima avocado je završio kao doručak umjesto jednog meksičkog ručka kojega sam planirao raditi. Inspiraciju za ovo sam vidio na Pinterest-u koji je jednostavno predivan i na kojemu možete pronaći hrpu razno-raznih savjeta, ideja, recepta i sl. kad nemate inspiracije ili jednostavno više ne znate što ćete kuhati. Ukoliko ste ljubitelj avokada onda će Vam zasigurno i ovaj super jednostavan snack svidjeti.Ovaj avokado sam radio ujutro u šest sati s obzirom kakve su vrućine bile nisam mogao oka sklopiti. S jednim sam imao malih problema iz kojega je pobjegao bjelanjak, no to se sve da zanemariti s obzirom kakvog je okusa bilo.


Sastojci :

1 zreli avokado
2 jaja ( po mogućnosti domaća)
svježe mljeveni šareni papar
vlasac ( svježi ili sušeni )
sol
maslinovo ulje


Postupak :

Avokado pažljivo nožem izrežite, te uklonite košticu. Izdubite ga kako je prikazano na fotografijama, posolite, popaprite i prelijte tanjim slojem maslinovog ulja.




                 U svaku udubinu avokada dodajte jaja, te ih također malo pošpricajte s uljem.




Na sam vrh dodajte svježeg ili sušenog vlasca. Poslažite na masni papir te pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 15-tak minuta ili sve dok ne dobijete pečeno jaje ( ovisno da li želite da jaje baš bude pečeno ili meko pečeno ). Poslužite uz prepečenac i salatu - svježe povrće po izboru.







Bon Appétit



Nema komentara:

Objavi komentar

Ukoliko ste isprobali jedan od mojih recepata ili tehnika i svidjelo Vam se (ili čak i ako niste), javite mi. Također, slobodno podijelite svoje recepte, postove ili fotografije, ali svakako pripazite na moj blog i navedite njegov izvor. Napraviti ću isto za Vas. To je samo dobra "karma dijeljenja hrane".

A ako vam se "sviđa" moja Facebook stranica , dobit ćete vezu za svaki novi blog post, kao i na neki drugi sadržaj koji ponekad postavljam, a ne ovdje. Ali najbolji način da ostanete povezani je da jednostavno pratite moj blog tako da ćete dobiti e-poruku svaki put kada bude novi post.

Zabavite se u kuhinji, jer to je najbitnije! :)




If you tried one of my recipes or techniques and loved it (or even if you didn’t), let me know. Also, feel free to share any of my recipes, posts or photos, but just be sure to credit my blog and mention that you found it here first. I do my best to give credit to my sources as well. It’s just good food karma.

And if you “Like” my Facebook page you’ll get a link to each new blog post as well as to some other content I sometimes post that doesn’t make it on here. But the best way to stay connected is to simply follow my blog so you’ll get an email whenever there’s a new post.

Now, let’s go have some fun in the kitchen!

© All rights reserved to Moderna kuhinja 2012.-2021. . Pokreće Blogger.

Javite se

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Moderna kuhinja - na moj način
Very Good Recipes
My recipes are on
Very Good Recipes

Ukupno prikaza stranice

Autorska prava - ne kradi da ti ne bi prisjelo!

Copyright ©Moderna kuhinja-na moj način (Igor Hranić).

 Svi tekstovi i fotografije objavljeni na ovoj stranici su vlasništvo autora. Zabranjeno je bez suglasnosti autora preuzimati tekstove i fotografije. 
Za sve tekstove i fotografije koje biste voljeli preuzeti, molim Vas da me kontaktirate na: modernakuhinjanamojnacin@gmail.com
Creative Commons licenca

Oni koji me redovite prate ;)