Adbox

Mmmmm....nešto fino miriše...

Mmmmm....nešto fino miriše...
Pretražite nešto po svojem guštu

petak, 21. rujna 2012.

Versatile Blogger Award

S obzirom kako je na blogu ispisano već 240. recepata različitih kategorija, došao je red i na nešto što nema veze s receptima, ali ima veze s bloggerskim nagradama. Dosad još nisam osvojio niti jednu nagradu za sveukupni izgled bloga, no kako se kaže da u životu postoji sve što se dogodi prvi put, ali i više puta. Ovu blog nagradnu igru započela je cura s bloga "Coffee Break", zatim "Art on my way" i zadnja "Slatki recepti" kojoj se ovog puta i preko ovog posta zahvaljujem što me nominirala za ovaj slatki logotip. 


Nadalje, slijede pravila koja sam preuzeo od "Slatki recepti" koja me nominirala za ovu nagradu :


  • zahvaliti osobi koja Vas je nominirala
  • linkati na njezin (njegov) blog
  • odabrati 15 blogera koje ste otkrili ili redovito pratite
  • nominirati ih za Versatile Blogger Award
  • reći osobi koja vas je nominirala 7 random stvari o sebi

Zahvalio se jesam, link-ao jesam, sada mi preostaje da nominiram 15. sljedećih blogova koje zaista volim i koji mi se sviđaju, a iskreno se nadam da će svi sljedeći nominirani napraviti istu stvar, no prije svega da napišem nešto o sebi u 7. koraka premda već većina stvari o meni pišu na blogu :

  1. Obožavam kuhati i praviti slatkiše i ne žalim što sam kuhar, jer jednostavno to je moj život, strast i uživancija, pa je tako nastao i ovaj blog u kojemu dijelim svoje skromne recepte  i svoje kulinarske avanture, koji su za svačiji džep, a svi recepti su detaljno opisani pa tako i oni najveći amateri se mogu upustiti u kulinarske avanture.
  2. Ne volim kod ljudi koji cijeli život kukaju i prigovaraju kako im je loše, kako nemaju novaca i kako im je teško. Sve ima svoje granice u svemu i svi mi imamo svojih problema s kojima se nosimo, a isto tako nikome svoje probleme ne volim servirati svaki dan tokom druženja, okupljanja i sl.Ne volim kod ljudi koji vječito nešto kritiziraju i vječito traže nekakav povod za svađu i prepiranje.
  3. Obožavam proljeće jer se tada budi priroda, dani postaju duži i nije vruće, a ne volim ljeto i ljetne vrućine .
  4. Volim cvijeće, kućne biljke, svježe začinske biljke i njima se također posvećujem svaki dan i imam svoj mali tzv. "vrt" u kojemu imam raznolikog cvijeća što sam dobio od dragih ljudi, jer jednostavno kuća ili stan po mojem mišljenju daleko bolje i ljepše izgleda ukoliko u njima ima bilo kakvog zelenila.
  5. Volim zelenu boju jer me ona najviše odmara oči.
  6. Većinu vremena provodim sa svojim digitalnim fotoaparatom kojega sam kupio prije cca.2. mjeseca i još uvijek ga proučavam i studiram, fotografiram jela i biljke, te prenosim sve na blogu.
  7. I za sam kraj ne znam više što bih napisao o sebi, mislim da će ovo biti dovoljno.  

I sada ono malo bitnije, a to su moje nominacije za one bloggere koje često pratim. Isto tako u ove nominacije sam uvrstio samo one koji imaju blogove i molim da se oni koji nemaju blog ne ljute na mene jer ipak su ovo bloggerske nagrade. 

Boopie

Dobri čajevi

Ja u kuhinji

Just Cake The Cupcake

Knjiga recepta by Nina

Laka kuharica

 Kuhinjske priče

 Kuhinja moje ravnice

Recepti iz moje bilježnice

 Slatki Recepti

Slatka recenzija

Tanja's Cooking Corner

U dzaku brasna

What's for dessert


Ima ih još, no ovi su blogovi koje najčešće i uglavnom pratim.

I to bi za sad to bilo to. Još jednom se zahvaljujem Slatkim receptima. ;)

 


Broj komentara: 16:

  1. Nema na čemu, i drugi put. ;)Samo nas obasipaj i dalje s finim receptima i super slikama! :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala, hvala i još jednom hvala! ;) Budem i dalje nastavio.

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala na nagradici! Nedavno sam ju dobila i proslijedila na blogu, tako da neću opet spominjati u postu. U pravilima nedostaje da je potrebno obavijestiti osobe kojima je dodijeljena nagrada putem komentara na njihovom blogu.
    Kod ove nagrade mi je najzanimljiviji onaj dio o 7 random stvari, a kod tebe se u potpunosti slažem s točkom broj tri :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema na čemu! ;) Zaslužila si to sa svojim prelijepim jelima. O.K. Hvala ti na dodatnom info-u. Misliš da na FB grupi tagiram svih tih 15. nominiranih ili?

      Izbriši
    2. Običaj je napisati komentar na blogu na zadnjem postu, nešto u stilu "imaš nagradu kod mene na blogu", ali bilo koji način obavijesti je ok pa vjerujem da može i na FB

      Izbriši
    3. O.K. Hvala. Sad znam za ubuduće. ;)

      Izbriši
  4. Ohoho.tnx, slazem se sa tackom 2. i meni takvi idu na zivce i tacka 1. donekle. samo sto nisma kuvar vec dipl.pravnik, ali ne bitno uzivam kuvajuci i volim to.
    Biljke takodje obozavam, i nekada sam imala oko 50 razlicitih vrsta sukulenata. a onda sam morala malo vise da se posvetim ucenju i desavalo mi se da ne stignem..politi cvece i preselila sam ga kod mame. Pola je naravno uvenulo. Sad bas razmisljam da ponovo oformim jedan moj mali vrt, samo sad bi tu uvrstila i zacine i jos svasta imam u planu...veliki pozz

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema na čemu Astal. Iskreno obožavam i uživam gledati tvoje kulinarske avanture i recepte koje nam svakodnevno postavljaš.Kad bih mogao ikako volio bih imati botanički vrt, premda i nekoliko, što biljaka, što začinskog bilja iziskuje dosta vremena. Sretno s novim vrtom! ;)

      Izbriši
  5. Hvala ti puno, uvijek je lijepo dobiti nagradu :) Bilo je zanimljivo procitati 7 stvari o tebi, a sve pobrojano sa broja jedan se moze osjetiti i vidjeti i na tvom odlicnom blogu :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Hvala na nagradici!
    Slažem se sa točkom 2., a što se tiče biljaka uzgajam kaktuse i sukulente i svakim danom ih imam sve više pa se bojim da više neću ni imati mjesta za uzimljavanje... začine uzgajam od prije dvije godine prvo u teglicama, a eto ove godine sam si napravila začinsku gredicu i presretna sam što sam cijelo ljeto mogla koristiti svoje svježe začine
    Hvala još jednom na divnoj nagradici

    OdgovoriIzbriši
  7. Sa zakašnjenjem se želim zahvaliti na slatkoj nagradici! Obavijest na FB-u je završila u spam-u, tek sad je vidjeh :-) Tačka 4 je meni "bolna" tačka, i ja obožavam sve što je zeleno, sanjam o vlastitom vrtu, za sada se moj "zeleniš" sastoji od nekoliko saksijica začunjskog bilja u dnevnoj sobi, nemam ni balkon... :( Veliki pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  8. Nema na čemu draga Tanja,drago mi je da ste javili, nebitno kada. ;) Pozz.

    OdgovoriIzbriši

Ukoliko ste isprobali jedan od mojih recepata ili tehnika i svidjelo Vam se (ili čak i ako niste), javite mi. Također, slobodno podijelite svoje recepte, postove ili fotografije, ali svakako pripazite na moj blog i navedite njegov izvor. Napraviti ću isto za Vas. To je samo dobra "karma dijeljenja hrane".

A ako vam se "sviđa" moja Facebook stranica , dobit ćete vezu za svaki novi blog post, kao i na neki drugi sadržaj koji ponekad postavljam, a ne ovdje. Ali najbolji način da ostanete povezani je da jednostavno pratite moj blog tako da ćete dobiti e-poruku svaki put kada bude novi post.

Zabavite se u kuhinji, jer to je najbitnije! :)




If you tried one of my recipes or techniques and loved it (or even if you didn’t), let me know. Also, feel free to share any of my recipes, posts or photos, but just be sure to credit my blog and mention that you found it here first. I do my best to give credit to my sources as well. It’s just good food karma.

And if you “Like” my Facebook page you’ll get a link to each new blog post as well as to some other content I sometimes post that doesn’t make it on here. But the best way to stay connected is to simply follow my blog so you’ll get an email whenever there’s a new post.

Now, let’s go have some fun in the kitchen!

© All rights reserved to Moderna kuhinja 2012.-2021. . Pokreće Blogger.

Javite se

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Moderna kuhinja - na moj način
Very Good Recipes
My recipes are on
Very Good Recipes

Ukupno prikaza stranice

Autorska prava - ne kradi da ti ne bi prisjelo!

Copyright ©Moderna kuhinja-na moj način (Igor Hranić).

 Svi tekstovi i fotografije objavljeni na ovoj stranici su vlasništvo autora. Zabranjeno je bez suglasnosti autora preuzimati tekstove i fotografije. 
Za sve tekstove i fotografije koje biste voljeli preuzeti, molim Vas da me kontaktirate na: modernakuhinjanamojnacin@gmail.com
Creative Commons licenca

Oni koji me redovite prate ;)